Danmarks Statsminister Halle Berry-Vatnajökull meddelade idag att Danmark överväger att gå in i “norra Danmark” för att säkerställa den danska majoriteten. Sverige vädjar till Danmark att upphöra med sina konstiga påståenden och uppmanar till fortsatt diplomati.

Idag gick Danmarks Statsminister ut på gatorna i Köpenhamn och skanderade till folket att danskarna återigen ska återta de norra delarna som en gång tillhört Danmark. Berry-Vatnajökull syftade på de södra delarna av Sverige, dvs Skåne.

– Vi måste skydda de danska medborgarna som alltid har tillhört Danmark! De har fått nog av den ständiga välfärden i Sverige med en av världens bästa sjukvård och stora åkerfält, säger Halle Berry-Vatnajökull.

Sverige mobiliserar sina två jaktplan och säger i ett uttalande att man inte tolererar något “1600-talfånigheter” och “Vi har inte nog med mobilmaster för att kunna mobilisera”. Samtidigt transporterar danskarna flera hundra pölsevagnar över Öresundsbron, skriver Reuters. Flera studenter vid Krischansta nation i Lund samlar sig för att stödja den danska invasionen av Skåne.

– Det är ju asball att springa runt med högafflar som man gjorde förr, säger Christopher Nilsson.

Smålands nation i Lund barrikerar sig på Dackegården för att göra sig redo för en ny “Dackefejd”.

– Vi hänger på allt som är uppror eller kontrarevolutionärverksamhet. Vi hoppas att det blir många fulla danskar på gatorna snart, säger Viggo’s Barr.

Sveriges Försvarsminister säger till Akademikern att danskarna gärna få ta Skåne, då citat “Jag har sedan jag var 13 år varit med i ‘Gräv bort Skåne!’ och nu ska skiten väck”.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/03/Skåne.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/03/Skåne-300x270.jpgKalinkaPolitikakademikern,danskar,danskjävel,krischan,lund,Lunds kommun,nationer,reuters,satir,Smålands nation i Lund,student,studentikost,studentliv,studentlund
Danmarks Statsminister Halle Berry-Vatnajökull meddelade idag att Danmark överväger att gå in i 'norra Danmark' för att säkerställa den danska majoriteten. Sverige vädjar till Danmark att upphöra med sina konstiga påståenden och uppmanar till fortsatt diplomati. Idag gick Danmarks Statsminister ut på gatorna i Köpenhamn och skanderade till folket att...