Fredag
06.07 – Fjelievägen
En brevbärare är tvungen att väja med sin cykel för att undvika en krock med en student. Studenten förklarar senare att hon var så kallad “post-siste-aprilad”, vilket är oundvikligt när man spenderar 13 timmar i stadsparken utan mat och vatten och endast alkohol.

22.00 – Karnevalscentralen
Karnevalskommittéen bjuder in sina sektionschefer och informerar om att de måste vara mer karnevalistiska 24/7 för att få upp den där glädjen över att spendera sina lånade pengar på karnevalen inom ett par veckor.

Lördag
10.00 – LTH
En eller flera okända gärningsmän stal natten mot lördag en skulptur från området kring LTH. På senare tid har flera statyer försvunnit och polisen tror att det kan röra sig om oorganiserad brottslighet. Polisen kan dock avfärda uppgifterna om att något stals under natten då det enda som saknades var en soptunna utanför kårhuset som någon sparkat sönder och slängt i en annan soptunna. Flera studenter hävdar fortfarande att soptunnan är av brons på grund av den gröna färgen och att det därför räknas som ett konstverk.

Söndag
15.40 – Centrala Lund
Flera personer samlas i centrala Lund för att fira Star Wars-dagen. En mindre grupp återskapade Slaget vid Lund men av en modernare tappning. Det blev inte som man tänkt då 90% av de som deltog bar en dräkt av Luke Skywalker.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/02/2303_bigben.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/02/2303_bigben-300x300.jpgPitsa SallatDygnet runtakademikern,lund,Lundagård,Lunds kommun,lunds universitet,satir,student,studentikost,studentliv,studentlund
Fredag 06.07 - Fjelievägen En brevbärare är tvungen att väja med sin cykel för att undvika en krock med en student. Studenten förklarar senare att hon var så kallad 'post-siste-aprilad', vilket är oundvikligt när man spenderar 13 timmar i stadsparken utan mat och vatten och endast alkohol. 22.00 - Karnevalscentralen Karnevalskommittéen bjuder in...