Fredag
11.00 – Dallas Burger
En person anmäler Dallas Burger till Konsumentverket för vilseledande marknadsföring. Personen hävdar att maten var bättre än förväntat och hoppas nu få en förklaring samt ersättning från Dallas Burger. “Alla vet att burgarna är mjuka och inte alls har någon kvalité, men just den här gången så gick det att äta. Varför?” säger anmälaren på plats.

14.02 – Trollebergsvägen
En person omhändertas av polis och enligt vittnesuppgifter ska mannen ha verkat drogpåverkad och pratat osammanhängande och hotfullt. Polisen kunde på plats konstatera att mannen var en vanlig danskturist som enbart ville ha en vägbeskrivning till stadsparken. Mannen släpptes på sannolika skäl och skäligen misstänkt som danskjävel.

Lördag
16.00 – Centralstationen
Ett barnarbete stoppar alla tågtrafik mellan Lund och Malmö. “Barnarbetet är extra försenat tack vare att det är barn som arbetar, de behöver lära sig tidigt” säger en banverkets direktör.

Söndag
Ingen sköndag att rapportera om.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/02/2303_bigben.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/02/2303_bigben-300x300.jpgKalinkaDygnet runtakademikern,dygnetrunt,lund,Lunds kommun,lunds universitet,satir,student,studentikost,studentliv,studentlund
Fredag 11.00 - Dallas Burger En person anmäler Dallas Burger till Konsumentverket för vilseledande marknadsföring. Personen hävdar att maten var bättre än förväntat och hoppas nu få en förklaring samt ersättning från Dallas Burger. 'Alla vet att burgarna är mjuka och inte alls har någon kvalité, men just den här gången...