EU-kommissionens folkhälsoexperter har länge sagt att EU kommer att vara rökfritt till 2050 och deras mål har tidigare varit att det ska vara tråkigare att röka, genom att designa alla paket så att de ser likadana.
Nu har folkhälsoexperterna tagit tillbaka sitt uttalande och menar istället att man vill göra rökarna tråkigare:

– Vi är ledsna över förvirringen, men genom att göra rökarna tråkigare så kan vi få cigaretterna att må bättre, säger Cigge Trollsson.

Akademikern: Hur kommer det bli på festerna?

– Genom försök med råttor så har vi kunnat se att finns det inte några cigaretter på en fest, så ökar också chansen för att folk går hem och “deprimererar sig”. “Deprimerarar sig” är ett nytt uttryck från oss.
Det skadar ju inte kroppen så himla mycket mer än att man kan få olika typer av psykiska sjukdomar, men i alla fall så har vi fått bort den där jävla cancern.

Har du tips på hur man kan formgiva alla rökare och få dem att se identiska ut? Hör av dig till Akademikern.

Relaterade artiklar

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2012/09/rökare.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2012/09/rökare-300x300.jpgKalinkaPolitikakademikern,design på cigarettpaket,EU,jävla,lunds universitet,rökare,student,studentikost,studentlund,tråkigt att röka
EU-kommissionens folkhälsoexperter har länge sagt att EU kommer att vara rökfritt till 2050 och deras mål har tidigare varit att det ska vara tråkigare att röka, genom att designa alla paket så att de ser likadana. Nu har folkhälsoexperterna tagit tillbaka sitt uttalande och menar istället att man vill...