Efter dagens politiska turbulens meddelade nyss Lunds studentkårer, som är ägare till Lundakarnevalen, att en Extra Karneval kommer att arrangeras till våren 2015.

— Det nuvarande politiska läget skapar dålig stämning, vi har tillsammans med karnevalskommittén tagit beslutet att skapa mer karnevalistisk glädje, säger Pelle Sebzon, talesperson för kårerna.

När Akademikern når Lundakarnevalens general är hon glad över beskedet:
— Ja, en ny karnevalsperiod blir kul. Både jag och resten av kommittén är peppade på att köra igång igen. Vi kommer under nästa vecka att tvinga alla karnevalister att återgå till sina sektioner och börja bygga tåg och tält och trycka upp biljetter och allt som ska göras inför vårens ParlamentalKarneval, säger generalen.

Men hur ska ni finansiera den nya karnevalen på så kort tid?
— Vi kommer att trycka upp nya karnevalist-tröjor som de måste köpa.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/12/Parlamental.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/12/Parlamental-300x300.jpgAnn BorgenssonKårerNyheterPolitikakademikern,karnevalistisk glädje,lund,lundakarnevalen,pelle sebzon,satir,student,studentlund,svpol
Efter dagens politiska turbulens meddelade nyss Lunds studentkårer, som är ägare till Lundakarnevalen, att en Extra Karneval kommer att arrangeras till våren 2015. — Det nuvarande politiska läget skapar dålig stämning, vi har tillsammans med karnevalskommittén tagit beslutet att skapa mer karnevalistisk glädje, säger Pelle Sebzon, talesperson för kårerna. När Akademikern når Lundakarnevalens general är...