Polisen larmades till ett studentområde i norra Lund natten till söndagen. En privatperson hade ringt till 112 och påpekat ett “högljutt och bröligt” läte från ett studentrum.

När polisen kom till platsen öppnade en man i 20-årsåldern och man konstaterade ganska snabbt att det rörde sig om en vanlig middag. Mannen menade att han övade att äta citron inför den kommande avslutningen på novischperioden.

– Det var viktigt för mannen att träna i att äta citron då det är en stor avslutningsfest med stora mängder tequila inblandat och mannens läten kom i från att citron var väldigt, väldigt syrlig, säger Bengt Piketen presstalesperson för Skånepolisen.

Mannen fortsatte äta citroner och polisen lämnade platsen utan någon anmärkning.

Relaterade artiklar

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/09/1010_citron.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/09/1010_citron-300x300.jpgPitsa SallatLund Centrumakademikern,lund,lundapolisen,Lunds kommun,lunds universitet,satir,student,studentikost,studentliv,studentlund
Polisen larmades till ett studentområde i norra Lund natten till söndagen. En privatperson hade ringt till 112 och påpekat ett 'högljutt och bröligt' läte från ett studentrum. När polisen kom till platsen öppnade en man i 20-årsåldern och man konstaterade ganska snabbt att det rörde sig om en vanlig middag....