Det var sent på torsdagseftermiddagen som ett vittne upptäckte att delar av Språk- och litteraturcentrum (SOL) försvunnit ner i ett slukhål.
– Vi jobbar för fullt för att hantera situationen, säger Klara Startklarsson viktväktarbefälet vid Lundapolisen.

Det krävdes en förbipasserande för att upptäcka att delar av SOL försvunnit ner i ett slukhål. Lundapolisen kommer nu ut med fler uppgifter om att det verkar som att det rör sig om Humanistiska och Teologiska Studentkårens lokaler (HTS).

– Det verkar som att endast HTS har försvunnit ner i slukhålet. Dessutom så säger våra analytiker att slukhålet varit där i över två månader. Ingen har märkt att HTS har gått i graven. Det blev en ordentlig begravning, säger Klara Startklarsson skämtsamt.

Akademikern ringde Ordförande Petter-Niklas Styv på HTS för en kommentar via länk från slukhålet.

– Vi har själva inte märkt att vi sitter fast i slukhålet, vi jobbar ju så mycket så att vi inte har tid att reflektera över verkligheten, lite i jämförelse som med religion, säger Petter-Niklas Styv.

Varför ingen har märkt det inträffade menar Fredrich Farsmeden vid Lunds universitet beror på att ingen besöker HTS och att presidiet jobbar så mycket att de helt enkelt inte hinner gå utanför dörren. Vad de jobbar med samtidigt som studenter inte behöver hjälp kan inte Fredrich svara på.

– De hittar säkert saker att göra. Det finns olika metoder att jobba på: damma av skrivaren, fylla på kaffemaskinen, rulla tummarna etc, säger Fredrich.

I nästa vecka beräknas räddningsarbetet påbörja för de tre presidialerna.

– Vi har skickat ner bröd, vatten och ett nummer av Hustler så att de kan tänka på sina synder tills i nästa vecka, säger Klara Startsson vid Lundapolisen.

Relaterade artiklar

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/11/slukis.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/11/slukis-300x300.jpgKalinkaKårerakademikern,HTS,lund,lundapolisen,lunds universitet,presidie,satir,SOL,student,studentikost,studentlund
Det var sent på torsdagseftermiddagen som ett vittne upptäckte att delar av Språk- och litteraturcentrum (SOL) försvunnit ner i ett slukhål. - Vi jobbar för fullt för att hantera situationen, säger Klara Startklarsson viktväktarbefälet vid Lundapolisen. Det krävdes en förbipasserande för att upptäcka att delar av SOL försvunnit ner i ett...