Sedan Jimmie Åkesson visat intresse som Inspektor för Blekingska nationen har dess aktiva uppmanat Åkesson att inte besöka nationen för att det ska gå emot nationens värdegrund, står det i ett öppet brev till Jimmie Åkesson. Senast en liknande händelse hände var igår när brandmän i Malmö vägrat ta emot partiledaren.

När Jimmie Åkesson i förra veckan skrev i ett uttalande att han kommer besöka Blekingska nationen för att ta del av deras verksamhet, så möttes han i stället av ett öppet brev där nationens medlemmar och aktiva som skrev att de kommer lämna nationen och cykla mot andra nationer för att ta upp kampen till att mota bort Jimmie Åkesson.

“Kära Jimmie Åkesson, vi gillar inte dig och vi förstår inte hur du ens kan bli Inspektor då du varken är professor eller tagit 7,5 hp, du kommer aldrig tillhöra oss.”

– Jag har rätt att besöka nationen då jag själv kommer välja mig till Inspektor. Jag lyckades hitta ett hål i deras stadga som det uttryckligen står att en vald Inspektor härstammar från Blekinge, och det gör jag ju! Konstaterar Jimmie Åkesson glatt.

– Vi kommer under inga som helst omständigheter umgås eller vara i närheten av Jimmie Åkesson om han besöker nationen. Vi kommer blockera alla ingångar och lämnar nationen med våra cyklar och bege oss till de andra nationerna i stället, säger en aktiv på nationen.

Nationens aktiva får stöd av samtliga nationer i Lund (inkl Smålands nation!). Blekingska nationen kommer i dagarna kalla till ett urtima nationsmöte och besluta att aldrig i hela världenshistoriens liv låta Jimmie Åkesson beträda Måsvägen.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/04/blekingska-1024x685.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/04/blekingska-300x300.jpgPitsa SallatNationerPolitikakademikern,inspektor,jimmie åkesson,lund,Lunds kommun,lunds universitet,nationer,satir,student,studentikost,studentliv,studentlund,Sverigedemokraterna
Sedan Jimmie Åkesson visat intresse som Inspektor för Blekingska nationen har dess aktiva uppmanat Åkesson att inte besöka nationen för att det ska gå emot nationens värdegrund, står det i ett öppet brev till Jimmie Åkesson. Senast en liknande händelse hände var igår när brandmän i Malmö vägrat ta...