Östgöta nation får en varning i från socialförvaltningen eftersom att nationen spelar för hög musik och i samband med att den är dålig.

Det var en mörk natt för Östgöta nation i slutet av augusti igår, lokal tid. Nationen hade bestämt sig för att spela hög och dålig musik, men det reagerade tillståndsenheten på och valde att ge en varning till nationen.

– Vi går ut och klubbar mycket, säger Anders Sälklubbarn på tillståndsenheten i Lund till Akademikern. Vi orkar därför inte med en massa kass musik när vi gör tillsyn. Dessutom var golvet så klistrigt att jag vägrade gå på det för min nya snygga stövlar som jag köpte ett par dagar innan incidenten på nationen, fortsätter Anders.

I ett brev till socialförvaltningen så skriver nationen så här:

“Vi tar åt oss av kritiken som ni upplevt den när ni klubbat hos oss. Kvällen i augusti var ett misstag och vi försökte hitta en ny stil på nationen och valde därför att spela hög och dålig musik. Vi har lärt oss av våra misstag och tänker aldrig mer bedriva klubbverksamhet igen. På initiativ från en av våra aktiva så kommer vi istället starta en underground-målarkurs på tisdagar och pilatesafton på fredagar.”

Även om tillståndsenheten fick en riktigt tråkig kväll i augusti, så fick bara nationen en varning samt ett förnedrande samtal där Anders skrattade åt dem.

Relaterade artiklar

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2012/12/G.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2012/12/G-300x300.jpgPitsa SallatNationerakademikern,augusti,berusad,dålig musik,jävla,klubben,lund,lunds universitet,nationer,östgöta nation,pilates,PK-maffian,satir,socialförvaltningen,sprit,student,studentlund,sydsvenskan,tillståndsenheten,tillståndsmyndigheten,utekväll,varning
Östgöta nation får en varning i från socialförvaltningen eftersom att nationen spelar för hög musik och i samband med att den är dålig. Det var en mörk natt för Östgöta nation i slutet av augusti igår, lokal tid. Nationen hade bestämt sig för att spela hög och dålig musik,...