Efter rapporteringen kring Stinkbomb stänger ner AF, så har det efter onsdagens natt hänt igen. Någon har lagt av en riktig stinkbomb på Akademiska föreningen.

Det var under natten som ett ögonvittne såg en ökänd person i Akademiska föreningen korridorer röra sig på ett konstigt sätt. Kort där efter så luktade det riktigt illa.

– Det var riktigt äckligt, jag kunde aldrig tro att någon kunde lägga av en sådan rackarbajsare mitt i natten, och att det skulle hända på AF är något jag aldrig kunde tro hända. Fy fan, säger Consuela till Akademikern.

Vem som har gjort detta vansinnesdåd är i nuläget polisen mycket förtegen om. De personer som Akademikern har kommit i kontakt med (och som garanterat helst inte vill lämna ut sitt namn) säger att de har säkra bevis på att det enbart kan röra sig om en person och det skulle i så fall vara edilen, som bor på borgen.

– Jag har sett honom flera gånger springa omkring mitt i natten, men även på dagen. Vissa gånger försvinner han väldigt snabbt och det är nog då som det kan hända saker, säger Klen Syrén som egentligen heter något annat.

Akademikern har försökt nå edilen under både natten och kvällen men utan resultat. Vet du något mer? Hör av dig till redaktionen.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/03/afborgen-1024x685.jpeghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/03/afborgen-300x300.jpegKalinkaAkademiska FöreningenAF-borgen,akademikern,Akademiska Föreningen,consuela,Edilen,kränkt,satir,stinkbomb,student,studentikost,studentlund,varning
Efter rapporteringen kring Stinkbomb stänger ner AF, så har det efter onsdagens natt hänt igen. Någon har lagt av en riktig stinkbomb på Akademiska föreningen. Det var under natten som ett ögonvittne såg en ökänd person i Akademiska föreningen korridorer röra sig på ett konstigt sätt. Kort där efter...