Tekonologkårens ordförande höll under nyårsbalen ett traditionsenligt tal. Akademiken kan nu avslöja att talet var det minst sensationella på länge – detta efter att hon i sista stund skrivit om talet hon egentligen ville hålla.

Vad var det du egentligen ville säga?

Jag ville uppmuntra gästerna att dricka sig redlösa, för alla vet att det blir roligare då. Men så får man ju inte säga i det här jävla landet, säger ordföranden.

Något annat du censurerat?

Ja, jag vill egentligen prata om att Lunds studenter egentligen borde växa upp och sluta tramsa så jävla mycket. Det är ju mest på TLTH vi bedriver seriös verksamhet men om jag säger det så skadar jag ju relationerna både till LUS och till nationerna. De är så jävla lättkränkta, men så får man väl inte heller säga längre.

Så vad handlade talet till sist om?

Äh, du vet, det vanliga. Kamratskap, engagemang, vikten av att ta vara på sin studietid och att Lund är världens bästa studentstad och TLTH världens bästa studentorganisation. Sen sa jag något om att det är viktigt att ta hand om varandra och jag avslutade med att säga att jag ser fram emot 2015.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/01/tlth.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/01/tlth-300x210.jpgYuri van DijkKårer2015,bal,censur,LUS,nation,nationer,ordförande,satir,sprit,studentorganisation,tal,teknologkåren,tlth
Tekonologkårens ordförande höll under nyårsbalen ett traditionsenligt tal. Akademiken kan nu avslöja att talet var det minst sensationella på länge – detta efter att hon i sista stund skrivit om talet hon egentligen ville hålla. Vad var det du egentligen ville säga? - Jag ville uppmuntra gästerna att dricka sig redlösa,...