Akademiska Föreningens styrelse har beslutat att pausa Steve på obestämd framtid efter att man hittat ett mycket märkligt djur i utskottets servrar. Förmannen förbluffad och Verksamhetschefen inte förvånad.

Det var för snart två veckor sedan som styrelsen för Akademiska Föreningen beslutade att pausa den otroligt populära tv-kanalen S-teve, Steve, Student-teve efter att man funnit en “bug” i systemet, översatt till svenska “skalbagge”.

– Det känns förjävligt att det är det som har varit problemet i alla dessa år som Steve inte fungerat, säger Axel Villeberg förman för Steve. Hade jag vetat det tidigare så hade jag kunnat göra fler produktioner med alla de aktiva som jag inte har i utskottet. Jag har ju liksom inte bestämt att den här buggen ska vara där, fortsätter Axel.

Verksamhetschefen kommenterar händelsen så här:

– Vi utbildar alla aktiva att hantera sådana här ärenden med skalbaggar, men något har gått fel i den här situationen och det är något som styrelsen får utreda.

Akademikern:
Har ni någon förklaring till de miljarder hushåll som vill fortsätta kolla på en stillastående klocka och en centrerad muspekare?

– Som sagt, jag har inte gjort något fel och jag vill verkligen att studenter ska fortsätta kunna se klockan och muspekaren och efter att kanalen slocknade så har jag i smyg startat Steve lite då och då. Senast så satte jag i gång den sköna studentlundsfilmen, fast osynkad, säger Axel Villeberg.

Akademikern har försökt bränna Lundagårdtidningar för att få en kommentar utan resultat.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/12/Computer-Bug.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/12/Computer-Bug-300x282.jpgPitsa SallatAkademiska Föreningenbug,lund,Lundagård,lundagårdsjournalist,Lunds kommun,lunds universitet,paus,S-teve,satir,steve,studentikost,studentlund,studenttv,sydsvenskan
Akademiska Föreningens styrelse har beslutat att pausa Steve på obestämd framtid efter att man hittat ett mycket märkligt djur i utskottets servrar. Förmannen förbluffad och Verksamhetschefen inte förvånad. Det var för snart två veckor sedan som styrelsen för Akademiska Föreningen beslutade att pausa den otroligt populära tv-kanalen S-teve, Steve, Student-teve...