Baler är ett utmärkt tillfälle att klä upp sig och vara värdig, men det är också ett perfekt tillfälle att ligga. Har du inte haft samlag i balklänning eller frack under studietiden så har du knappast pluggat i Lund på riktigt. Här kommer därför tipsen till hur du maximerar dina chanser att både sexa och gå på sexa under samma kväll:

1.Present till ditt bordssällskap

Presenten är din första chans att presentera dig själv. Du får här möjligheten att visa att du är både rolig och kreativ. Här är fyra förslag:

  • Hockeyspel – alla älskar organiseade bordshockeyturneringar
  • Karaokemaskin – inget lyfter ett tråkigt inspektorstal lika bra som en känslig tolkning av My heart will go on
  • En platta bärs – antalet snapsbiljetter är ju begränsat
  • En didgeridoo – du kan garantera din plats i historieböckerna genom att tolka Bordeaux Bordeaux på Australiens nationalinstrument.

2. Mellanfesten

Mellanfesten är din stora chans att kunna prata (hångla) lite mer ostört med ditt bordssällskap. Håll ögonen öppna efter en bra mellanfest i pauserna. Om du inte följer med till något av AF-Borgens alla rum så får du organisera något eget. Varför inte i universitetshusets foajé eller i Domkyrkans krypta?

3. Traxkort

Dessa vita nyckelkort är balvärldens motsvarighet till ett American Express Platinum. Med ett sådant kort öppnas dörrarna som vanligtvis är stängda och AF-Borgen blir mer öppet för dig än en schweizerost. Passa på att besöka alla platser du någonsin velat se – Arkivet och studentmuséum, Lundagårds pentrykök och Kreditkassans kontor (även känt som Akademiska Föreningens Knullpalats).

4. Medaljer

Det finns en generell regel när det kommer till medaljer: ju större desto bättre. Det bästa är att ha en medalj som är så stor att den även fungerar som haklapp. Har du inga medaljer? Gör en egen!

5. Name-droppa massor

Det sociala kontaktnätet är allt i Lund. Det viktiga är inte vem du är, utan vilka du känner. Zlatan, Prinsessan Madeleine eller Kuratorskollegiets ordförande – ju mer högt uppsatt en person är desto starkare effekt. Ett tips för dig som inte känner några höjdare är att begära ut protokoll från Akademiska Föreningen där Lunds alla pampar står listade. Memorera namnen och verka världsvan när du säger att du är god vän till kuratorn på Lunds nation.

6. Berätta konstiga historier om dig själv på löpande band

Att berätta historier är en bra grund för att skapa band mellan dig och din framtida sängkammarkollega. Ju värre och mer udda desto bättre. Berätta om gången du vaknade upp naken i Eslöv, när du fick skjuts av ryska ambassadören till en hårdrockskonsert eller varför inte den vansinnigt roliga historien om gången du kom fem minuter sent till en föreläsning och alla i klassen började titta.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/11/balbild-1024x699.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/11/balbild-300x300.jpgYuri van DijkNationerbal,medalj,mellanfest,nation,nationsbal,present,satir,traxkort
Baler är ett utmärkt tillfälle att klä upp sig och vara värdig, men det är också ett perfekt tillfälle att ligga. Har du inte haft samlag i balklänning eller frack under studietiden så har du knappast pluggat i Lund på riktigt. Här kommer därför tipsen till hur du maximerar dina chanser att både...