Under tisdagen bröt det ut stora protester i Athen för att visa sitt förakt mot Angela Merkel. Polisen använde tårgas för att skingra demonstranterna.

Akademikern kan nu avslöja att det hela är en bluff och att det inte finns några som helst vittnen för händelsen i Café Athen. Hur kommer det sig då att alla nationella och internationella tidningar har rapporterat om det idag?
Polismästare Knut Lagsson vid polisen i Lund svarar:

– Det har aldrig varit några protester i Café Athen. Folk har suttit och snattrat om sina studier hela dagen, som de alltid gör. Alla tidningar som rapporterar om händelsen har mycket fel och vi har hela dagen fått in samtal från oroliga boende i Lund om att de sett någon gå in i AF-borgen med flaggor och fanor, men det verkar röra sig om en vanlig studentverksamhet vid ett spex.

Varför har då Lundagård, som är den mest respekterade tidningen på vår jord, skrivit något om att sjukhuspersonal och kravallpolis har slagits med varandra?

– Ja, sånt kan mycket väl hända, men vi har inte fått in någon anmälan om något sådant. Jag tror att allmänheten är lite chockad efter alla skriverier som Lundagård skrivit den senast tiden. Men vad vet jag, ingen läser väl den där jävla tidningen ändå, säger Knut Lagsson och menar vidare att tidningen gör allt för att överleva genom så kallade “scoop”.

Relaterade artiklar

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/03/afborgen-1024x685.jpeghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/03/afborgen-300x300.jpegKalinkaAkademiska FöreningenPolitikakademikern,Akademiska Föreningen,Angela Merkel,Café Athen,lund,Lundagård,lunds universitet,nationer,novisch,Protester,scoop,student,studentlund
Under tisdagen bröt det ut stora protester i Athen för att visa sitt förakt mot Angela Merkel. Polisen använde tårgas för att skingra demonstranterna. Akademikern kan nu avslöja att det hela är en bluff och att det inte finns några som helst vittnen för händelsen i Café Athen. Hur...