Idag släppte Studentafton-utskottet i Lund nyheten att de bokat en av världens mest eftersökta individer, nämligen Yeti, snömannen.

På grund av den pågående världsomspännande jakten på Snömannen kommer han inte att delta fysiskt, utan föreläser på länk. Exakt var Snömannen befinner sig vet ingen, men experter antar att han tros bo i södra Ryssland eller i Tibet, en plats han inte kan lämna.

Under eftermiddagen lyckades Akademikern nå Snömannen för ett samtal kring hans föreläsning:

Varför dyker du inte upp fysiskt?
– Jag är ju jagad sedan flera år. Hade jag åkt till exempelvis USA så hade jag blivit infångad, helt klart. Se bara på hur det gått för andra som gjort liknande brott som jag gjort, King Kong till exempel. Han blev ju infångad till slut för sina brott – men så hade han ju lite problem med sin förlegade kvinnosyn också.

Vad kommer du prata om på Studentafton?
– Jag kommer prata mycket om min livsresa. En gång i tiden var jag en del av folket, men idag blir jag sedd som ett monster.

Föreläsningen kommer modereras av Andy Mögbengt, klagomålskonsult åt Lunds kommun. När vi sökte Studentafton-förmannen Holly Wästerbottenööst för en kommentar kring föreläsningen så lyfte hon dock luren och viskade: “linjen är buggad” och lade på.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2016/01/yeti-sacrecoeur.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2016/01/yeti-sacrecoeur-300x300.jpgAnn BorgenssonAkademiska FöreningenNyheterOkategoriseradeAkademiska Föreningen,satir,studentafton,studentlund
Idag släppte Studentafton-utskottet i Lund nyheten att de bokat en av världens mest eftersökta individer, nämligen Yeti, snömannen. På grund av den pågående världsomspännande jakten på Snömannen kommer han inte att delta fysiskt, utan föreläser på länk. Exakt var Snömannen befinner sig vet ingen, men experter antar att han tros bo i södra Ryssland eller i Tibet, en plats han inte kan lämna. Under eftermiddagen...