Sedan 1830 har Akademiska Föreningen varit verksam utan att ha haft något verkligt hot mot sig. Nu tvingas AF att stänga ner sin verksamhet på grund av en pinsam incident i helgen.

Det är inte alltid lätt om man är nödig. Så var det i alla fall för den 22-åriga lundastudenten Magdalena Af Borgen (Magdalena heter egentligen något annat, som Maria, eller Peter, kanske). Magdalena var på en traditionell sittning i AF-borgen, när det otänkbara hände:

– Ja, det var så pinsamt. Jag lade av en riktig rackarbajsare, kunde liksom inte hålla mig. Nu vet jag varför människor fick panik.

Efter incidenten, vände sig Magdalena till sin bordsherre för att berätta om vad hon gjort. Han blev helt till sig och började skrika, samtidigt som många andra svimmade. I kaoset lyckades även Albin Filmjölk kasta en stol genom rutan för att få in frisk luft.

– Fy fan vad äckligt det var. Luktade riktigt risigt, det måste ha varit någon som käkat gammal gröt eller torkade aprikoser för usch vad det stank i salen, säger Albin i kön till ambulansen.

Securitas ryckte ut till platsen och kunde snabbt konstatera att de inte hade något med saken att göra och sade “Det måste ha varit en riktig stinkbomb den där personen som gjorde detta”.

Relaterade artiklar

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/07/AF.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/07/AF-300x210.jpgKalinkaAkademiska FöreningenAF-borgen,Akademiska Föreningen,filmjölk,lund,lunds universitet,stinkbomb,student,studenters hälsa,studentikost,studentlund
Sedan 1830 har Akademiska Föreningen varit verksam utan att ha haft något verkligt hot mot sig. Nu tvingas AF att stänga ner sin verksamhet på grund av en pinsam incident i helgen. Det är inte alltid lätt om man är nödig. Så var det i alla fall för den...