Under de senaste åren har studenternas hälsa förbättras allt mer, visar en undersökning från Statens Centrala Bullshit (SCB) vars enkät ställts till 90 miljarder personer. Nästan 100 000 personer berörs.

– De här är oroväckande, säger gruvarbetaren Albert Horkarlsson till Akademikern. Vi har på olika medel med hjälp av den ekonomiska krisen försökt fått studenter att må sämre. Till exempel så har vi höjt låndelen istället för bidragsdelen de senaste årtiondena, byggt bostadsrätter istället för hyresrätter samt chockhöjt matpriserna.

Ofelia Spexig som representerar Nudlar För Studenter, säger sig hålla med om vad undersökningen har avslöjat:
– Såklart att vi mår bättre och det är nog bara en trend och har till stor del att göra med att priserna på alkoholhaltiga drycker har sänkts och för slopad restaurangmoms sedan årsskiftet, kanske också för att vi har blivit småkriminella och korsat motorvägar nakna och med ögonbindel, för att göra vår vardag mer spännande.

Näringsminister Annie Lööf (C) som Akademikern fick svar i från fattade sig kort:
– I Sverige är det förbjudet att vara kriminell.

Det är fortfarande ovisst hur mycket sämre studenterna kan må, men riksdagen föreslår nu en motion som ska göra studenterna arbetsfria resten av livet. Riksdagsdebatten kommer påbörjas idag och avslutas om 2020.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2012/09/tentaangest.jpeghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2012/09/tentaangest-300x300.jpegKalinkaLUSPolitikakademikern,Annie Lööf,lund,lunds universitet,näringsminister,nationer,SCB,studenters hälsa,studentikost,studentlund
Under de senaste åren har studenternas hälsa förbättras allt mer, visar en undersökning från Statens Centrala Bullshit (SCB) vars enkät ställts till 90 miljarder personer. Nästan 100 000 personer berörs. - De här är oroväckande, säger gruvarbetaren Albert Horkarlsson till Akademikern. Vi har på olika medel med hjälp av...