Under kvällen som gick började det brinna i AF-borgen och inte mindre än fyra bröllop fick avbryta mitt under prästens vigning av paren.

Det är juni månad och kärleken spirar. I AF-borgen skulle inte mindre än åtta kärlekskranka personer, med edilen som vittne, betyga sin kärlek till varandra.

Så långt allt väl, men sen händer det otänkbara. Lunds tredje statsmakt, de som alltid ser till studenternas intressen, i tornets tredje våning började elda tidningar och helt plötsligt gick brandlarmet.

– Det här är ett hot mot såväl demokratin som mot kärleken, säger en av de upprörda brudarna.

– Att såna människor får gå lösa övergår mitt förstånd, kommenterar en mycket arg person som jobbar på AF-borgen.

Akademikern har även pratat med jourhavande polis som är mycket upprörd.

– Att det finns människor som gör så här… Jag är inte arg, jag är besviken.

Akademikern kommer följa denna historia och rapportera löpande.

 

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/06/ruined_wedding_rect.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/06/ruined_wedding_rect-300x300.jpgYuri van DijkNyheterbrand,Lundagård,satir
Under kvällen som gick började det brinna i AF-borgen och inte mindre än fyra bröllop fick avbryta mitt under prästens vigning av paren. Det är juni månad och kärleken spirar. I AF-borgen skulle inte mindre än åtta kärlekskranka personer, med edilen som vittne, betyga sin kärlek till varandra. Så långt allt...