Efter den senaste tidens populära facebook grupp “Hästar finns inte” som anspelar på att hästar inte finns och att de istället är en frukt. Nu har fenomenet etablerat sig i akademiska kretsar och Kim John Hen är en av initiativtagarna till den nya gruppen.

– Vi menar att teknologer inte finns eftersom att man aldrig ser dem. Vi klassar teknologer som stora himlakroppar med motiveringen “De är oberäkneliga, vi vet lite om dem och de är fula”.

Akademikern:
Det känns inte riktigt genomtänkt att teknologer skulle vara himlakroppar. Så ni menar att himlakroppar kan studera via LTH?

Kim John Hen:
– Ta inte allt så jävla seriöst, det är en vanlig sida som jag vill ska göra mig stor och populär. Målet är att bli stor som fan och tjäna massa pengar.

Akademikern:
Stor och populär som en himlakropp?

Kim John Hen:
– Lägg av.

Tesen kring om teknologer finns eller inte är ännu inte bevisat då Akademikern har försökt nå en teknolog under hela fredagen. Har ni någon aning om vart man kan hitta Truls och Trulsa kontakta akademikern via fax eller e-mail.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/01/teknolog-1024x768.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/01/teknolog-300x300.jpgKalinkaKårerakademikern,facebook,hästar finns inte,lund,satir,student,studentikost,studentlund,teknologer,truls och trulsa
Efter den senaste tidens populära facebook grupp 'Hästar finns inte' som anspelar på att hästar inte finns och att de istället är en frukt. Nu har fenomenet etablerat sig i akademiska kretsar och Kim John Hen är en av initiativtagarna till den nya gruppen. - Vi menar att teknologer...