Sommarvärmen gör sitt intrång i hela Sverige och det är inte bara vädret som påverkar människors vardag. Akademikern varnar nu för att det finns stor risk för nyhetstorka i hela Sverige.

I och med sommaren kan vi förvänta oss allt mer nyhetstorka från de stora nyhetstidningarna i Sverige.

– Vi vill göra studenterna i Lund uppmärksamma på att källkritisera allt de kommer läsa i tidningarna nu i sommar. Det kommer finnas artiklar som “Så skulle Hitler krossa Sverige” och “Lundagård blir av med en redaktör”, helt onödiga artiklar och ingen bryr sig med andra ord, säger Pitsa Sallat reporter på Akademikern.

Det kan i och med sommaren och ledigheten uppstå storhetsvansinne och panik. Lundagård har tack och lov tagit semester, men de kan smyga in en artikel om trädfällning, som de gjorde förra sommaren. Ta det försiktigt.

Relaterade artiklar

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/06/nyhetstorka.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/06/nyhetstorka-300x183.jpgPitsa SallatKulturakademikern,lund,Lundagård,lunds universitet,nyhetstorka,satir
Sommarvärmen gör sitt intrång i hela Sverige och det är inte bara vädret som påverkar människors vardag. Akademikern varnar nu för att det finns stor risk för nyhetstorka i hela Sverige. I och med sommaren kan vi förvänta oss allt mer nyhetstorka från de stora nyhetstidningarna i Sverige. - Vi vill...