Tidigt under förmiddagen i måndags skickade Akademiska Föreningens nya verksamhetschef ut ett telegram till den nytillträdde edilen och utmanade denne till en duell med värja på AF-borgens tak. När? Fredagen den 12 juli klockan 23.59.

Den nya verksamhetschefen för Akademiska Föreningen började sin arbetsdag under måndagen med att skicka ut ett telegram till den också nya edilen med en utmaning i värja tills döden skiljer dem åt.

– Det stämmer, verksamhetschefen utmanar AF-borgens överman för att till slut ta över hela Studentlund, säger Lise-Lott Eri rector magnificus vid Lunds universitet.

När Akademikern försökte få tag i verksamhetschefen för en kommentar via e-mail så blev responsen “Vad snackar du om?”, vilket Akademikern tolkar som en undanflykt för att manipulera media. Edilen emeritus Karl Ölman kommenterar händelsen så här:

– Det visade sig tidigt under våren med vilka ambitioner den nya verksamhetschefen hade. Han ville göra kaos med han.

Eftersom att redaktionen på Lundagård verkar ha semester så utsåg Akademikern sig själva till Lunds nya och största studenttidning och tog saken i egna händer och besökte den nya verksamhetschefen på Akademiska Föreningen under tisdagen.

– Jag har ingen aning om vad ni prata om. Jag har inte skickat några e-mail, telegram, facebookmeddelande eller kärleksbrev till mitt ex eftersom att jag knappt jobbar. Det hela är ett missförstånd. När jag nu kollar min inkorg så kan jag se att någon måste ha telegram-rape’at mig. Hur man nu gör det.

Akademikern kan återigen göra ett nytt avslöjande om att hela händelsen är förfalskad och att verksamhetschefen aldrig egentligen ville döda edilen eller ta över hela Studentlund, hur han nu skulle ha gjort det.

Relaterade artiklar

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/07/AF.jpghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2013/07/AF-300x210.jpgKalinkaAkademiska Föreningenakademikern,Akademiska Föreningen,duell,Edilen,lund,Lundagård,lunds universitet,satir,student,studentikost,studentlund,värja,verksamhetschefen
Tidigt under förmiddagen i måndags skickade Akademiska Föreningens nya verksamhetschef ut ett telegram till den nytillträdde edilen och utmanade denne till en duell med värja på AF-borgens tak. När? Fredagen den 12 juli klockan 23.59. Den nya verksamhetschefen för Akademiska Föreningen började sin arbetsdag under måndagen med att skicka...