I dag presenterade Studentafton att Rysslands President Vladimir Putin kommer gästa aftonen i höst. “Det här är bara någonting som man kan drömma om”, säger Studentaftonförmannen Karl Törnblom till expressen.se.

Studentafton är Skandinaviens äldsta och främsta oberoende forum för samtal och debatt och grundades 1905 vid Akademiska Föreningen i Lund. Flera stora artister, skådespelare, politiker och andra har gästat Studentafton sedan starten och idag annonserades att Rysslands President Vladimir Putin har den stora äran att besöka Lund i höst.

– Vi har jobbat hårt för att få hit sportikonen Vladimir Putin, säger Karl Törnblom. Det är ett unikt tillfälle i historien att vi får hit honom nu efter OS i Sotji och med hans enastående bedrift att skapa osäkerhet i hela det västerländska samhället.

President Vladimir Putins pressekreterare säger i ett pressat meddelande att presidenten är otroligt stolt att få representera på Studentafton i höst. Presidenten lovar också att han ska vara mer öppen och personlig i mötet med Lunds studenter och menar även att lite “krimskrams” får man bjuda på.

Biljettsläpp sker omgående till ett fåtal studenter och varje biljett kommer kosta 120 000 rubel. Aftonens moderator för kvällen Jesper Rönndahl “ser ryssligt fram emot mötet med sportikonen”.

http://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/03/v.jpeghttp://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/03/v-300x300.jpegPitsa SallatAkademiska FöreningenAF-borgen,akademikern,Akademiska Föreningen,expressen,jesper rönndahl,lund,Lunds kommun,lunds universitet,satir,student,studentafton,studentikost,studentliv,studentlund
I dag presenterade Studentafton att Rysslands President Vladimir Putin kommer gästa aftonen i höst. 'Det här är bara någonting som man kan drömma om', säger Studentaftonförmannen Karl Törnblom till expressen.se. Studentafton är Skandinaviens äldsta och främsta oberoende forum för samtal och debatt och grundades 1905 vid Akademiska Föreningen i Lund....