Varje vecka recenserar en av våra mest hyperaktiva nöjeskrönikörer Tord Mule alla spex i Lund. Denna veckan handlar det om horor, vapen och en kamp mot det heterosexuella mansförtryckta samhället: Boelspexet och dess senaste uppsättning Buffalo Bill.

Jag springer in för att få en så bra plats som möjligt och med popcorn uppsmaskade innan jag ens hunnit knäppa min gylf sedan senaste toabesöket. Ridån glider upp, ner, upp och ner under de första två timmarna och jag tror att jag dör av skratt. En bra kombination av levande horor och döda vapen! Spex, T-Rex, Lex(us) och Sommarsex kan sammanfatta hela tillställningen och jag ger Buffalo Bill 265 km/h av 300 max!

Nästa vecka så ska jag åka på snabbnudelätartävling i Prag och stå i stundens hetta vid stekbordet. Missa inte det!

/
Tord Mule
Nöjeskrönikor
Akademikern

Relaterade artiklar

https://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2012/10/boel-1024x419.jpghttps://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2012/10/boel-300x300.jpgKalinkaAkademiska FöreningenKrönikaakademikern,Boelspex,Buffalo Bill,horor och feminister,kaos med han,lund,odräglig,Popcorn,porr,studenters hälsa,studentikost,studentlund
Varje vecka recenserar en av våra mest hyperaktiva nöjeskrönikörer Tord Mule alla spex i Lund. Denna veckan handlar det om horor, vapen och en kamp mot det heterosexuella mansförtryckta samhället: Boelspexet och dess senaste uppsättning Buffalo Bill. Jag springer in för att få en så bra plats som möjligt...