Fredag
13.45 – Östra Mårtensgatan.
Ett butiksbiträde på Östra Mårtensgatan i Lund tipsar polisen om att en man uppför sig konstigt utanför butiken. Polisen kommer till platsen och finner en övergiven musikant från Alte Kamereren. “Vi splittrades strax efter att vi förlorade vem av oss och Bleckhornen som skulle gå först i karnevalståget” säger den tårögde och berusade mannen.

20.30 – Bantorget 9
En till 20 personer försöker komma in på den nya restaurangen Bantorget 9 i Lund. Folkmassan visar sig vara sexmästare och klubbmästare från Östgöta nation och hävdar att “Vi känner Calle”. De blir avvisade från platsen då de inte bokat bord. Polis tillkallas som skingrar massan. Fem personer återvänder senare till restaurangen och försöker ta sig in på “rött kort” men nekas.

Lördag
22.00 – Sandgatan 2, AF-borgen
Lunds nation anordnar Finnfesten i AF-borgen. Under middagen gjordes en efterlysning på Malmö nations kuratel som inte närvarade. En gäst kunde senare konstatera att kuratelet aldrig Fannfesten.

Söndag
10.30 – Lunds nation
Kuratelet informerar att expen är stängd under måndagen då de hellre blir berusade en dag till.

https://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/02/2303_bigben.jpghttps://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/02/2303_bigben-300x300.jpgKalinkaDygnet runtAF-borgen,akademikern,Akademiska Föreningen,alkohol,alte kamereren,berusad,fylla,karneveljen,lund,Lunds kommun,lunds universitet,nationer,östgöta nation,satir,student,studentikost,studentliv,studentlund
Fredag 13.45 - Östra Mårtensgatan. Ett butiksbiträde på Östra Mårtensgatan i Lund tipsar polisen om att en man uppför sig konstigt utanför butiken. Polisen kommer till platsen och finner en övergiven musikant från Alte Kamereren. 'Vi splittrades strax efter att vi förlorade vem av oss och Bleckhornen som skulle gå först...