Fredag
15.00 – Stortorget
Academic Work står och informerar om nyrekrytering för studenter. “Det blev en hotfull stämning så vi var tvungna att fly från platsen”, säger vice verksamhetschefen till Akademikern. Flera tusen lundastudenter hade hört via ryktesspridning att det skulle vara gratis AW på stortorget. Flera personer fick i chock föras till sjukhus efter att de insåg att det istället handlade om Academic Work.

Lördag
21.00 – Grand Hotel
Hallands nation anordnar bal på Grand Hotel. Flera högt lågavlönade uppsatta heltidsarvoderade infann sig på sittningen. Sittningen blev stökigare än väntat och flera hundra personer blev tillsagda av de ödmjuka marskalkarna tusentals gånger. Orsaken till anarkin tros vara att nationen bestämt sig tidigt för att inte ha något så kallat “KK-bord”.

Söndag
01.30 – AF-borgen
Tillståndsenheten gråter floder efter att man insett att alkoholtillståndet för en tillställning i källarsalen automatiskt blir utökat på grund av ändringen till sommartid. Ingen person kom till skada.

11.00 – Botulfsplatsen
Den årliga Rollerblades of Lund är inne på sitt 10:e år. Arrangörerna säger till Akademikern att man i år inte fick tillstånd från polisen att köra på asfalten i stan, och flyttade därför eventet till Botulfsplatsen ojämna gatsten. “En tabbe”, säger förra årets vinnare Rolle Blad. “Folk bryter ju benen”.

https://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/02/2303_bigben.jpghttps://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2014/02/2303_bigben-300x300.jpgKalinkaDygnet runtAF-borgen,akademikern,Akademiska Föreningen,grand hotel,Hallands nation,lund,Lunds kommun,lunds universitet,lundvsuppsala,nationer,polisen,satir,sprit,student,studentikost,studentlund,tillståndsmyndigheten,utekväll
Fredag 15.00 - Stortorget Academic Work står och informerar om nyrekrytering för studenter. 'Det blev en hotfull stämning så vi var tvungna att fly från platsen', säger vice verksamhetschefen till Akademikern. Flera tusen lundastudenter hade hört via ryktesspridning att det skulle vara gratis AW på stortorget. Flera personer fick i chock...