I ett pressmeddelande idag bekräftar Terminsräkningsföreningens ordförande Movits Carter att man hittat en säkerhetsläcka i medlemssystemet.

 Det var i slutet av december 2014 som vi upptäckte att okända individer hade tillgång till vårt system. I utbyte mot matbiljetter och jobbaröl så hjälpte några teknologer oss att spåra läckan, som ledde oss till Lunds polishus.

Nolan Jörgensson, pressansvarig på Skånepolisen, säger att polisen under en längre tid haft span på vilka Lundastudenterna ligger med.

— Under det senaste året har vi genom ett chip i studentkorten kunnat följa vem som gått hem till vem. Vi har diariefört det i ett register och kommer inom kort att sammanställa alla Lundastudenters sexpartners under 2014 i en årsrapport som blir offentlig handling.

Vad kommer rapporten innehålla?

 Vi har gjort en s.k. ”knullkarta”, där man kan se vem som legat med vem. Vi har kompletterat rapporten med en översikt på vilka nationer vars klubbverksamhet leder till att flest studenter ligger med varandra. Vi kommer rekommendera tillståndsmyndigheten att stänga ner dessa nationer. Studenter ska ju studera, inte gå på klubb och ha samlag.

När Akademikern når Carola Norén, koordinator för Studentlund, vill hon inte kommentera registret:

— Jag vet inte riktigt än, jag är ganska ny på posten och har inte blivit påverkad av några nationer eller kårer än i vad jag ska tycka.

Samuel Tomsson, koordinator under 2014, fördömer däremot polisens register:

— Vi fördömer det. Vilka som väljer att klubbhångla med varandra tycker vi ska vara deras och resten av dansgolvets ensak.

 

https://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/01/polisen.jpghttps://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/01/polisen-300x300.jpgKalinkaAkademiska FöreningenKårerNationerNyheterlunds universitet,mauritz carter,polisen,rapport,register,samlag,satir,skandal,Skåne,skånepolisen,studentlund,terminsräkningsföreningen
I ett pressmeddelande idag bekräftar Terminsräkningsföreningens ordförande Movits Carter att man hittat en säkerhetsläcka i medlemssystemet. — Det var i slutet av december 2014 som vi upptäckte att okända individer hade tillgång till vårt system. I utbyte mot matbiljetter och jobbaröl så hjälpte några teknologer oss att spåra läckan, som ledde...