Smålands nation är nu med i Kuratorskollegiet, Akademiska Föreningen och hela Studentlund. Under gårdagen röstade medlemmarna för ett revolutionerande steg in i studentlivet. “Den lundensiska våren!” skanderade den applåderande folkmassan på tre personer under klubbslaget.

Med en förbluffande majoritet röstade igår nationsmötet igenom motionen från styrelsen. Således är Smålands nation nu med i Studentlund.

Akademikern ringer upp nationsombudet Alfons Marx.

– Vi är så otroligt glada att vi har gått med i Kuratorskollegiet. Nu kan vi äntligen fortsätta revolutionen på en större nivå.

När förväntas ni bli huvudmän i Akademiska föreningen?

– Det är vi redan, så vi förväntar oss att få in medlemsintäkter med start idag. Vi har skickat kontouppgifter till Akademiska föreningen.

Vad ska ni göra med de extra slantarna som ni får in genom ett medlemskap i Studentlund?

– Vi ska börja med att köpa stekpannor till korridorköken och börja ta in kockar som gör riktig mat på nationen i stället.

Vad vill ni få ut av Studentlund?

– Vi hoppas få gå på fler baler och få gå med i olika ordenssällskap, men kanske främst att äntligen kunna gå till Pub Piraya på tisdagar.

Hur nära är revolutionen?

– Den är nära.

Kuratorskollegiet Ordförande kommenterar händelsen så här:

– Vi kommer tillsätta en arbetsgrupp som kommer arbeta tills dess att jag går av min post så problemet lämnas över till nästa presidium, säger Movits Carter.

Akademikern kunde inte nå Studentlundskoordinatorn för en kommentar, då hon var fullt upptagen med att lägga upp konstiga bilder på Instagram.

 

https://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/04/smalands-nation-studentlund.pnghttps://www.akademikern.com/wp-content/uploads/2015/04/smalands-nation-studentlund-300x300.pngPitsa SallatKKNationerakademikern,Akademiska Föreningen,lund,lunds universitet,satir,smålands nation,studentlund
Smålands nation är nu med i Kuratorskollegiet, Akademiska Föreningen och hela Studentlund. Under gårdagen röstade medlemmarna för ett revolutionerande steg in i studentlivet. 'Den lundensiska våren!' skanderade den applåderande folkmassan på tre personer under klubbslaget. Med en förbluffande majoritet röstade igår nationsmötet igenom motionen från styrelsen. Således är Smålands nation...